Колеги направих една голяма беля в опит да си изчистя грешката за айрбега. Търсих за моя проблем, но не намерих нищо и затова пускам темата. След безуспешни опити да се изчисти грешката за бега, при вадене на СД-то реших да видя дали няма да има слаба връзка във волана където е бега, и като го дръпнах да го вадя след завъртане се откачи и раздърпа това дето е като бубинка. Може ли да се намери от-някъде или трябва да търся направо цял айрбей. И как се вади буксата от снимката, какво ли не опитах не-излиза и не-излиза, а ме достраша да дърпам да не направя и някоя беля и там.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Айрбега, че направих май голяма беля
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Lyubo Покажи съобщениеКолеги направих една голяма беля в опит да си изчистя грешката за айрбега. Търсих за моя проблем, но не намерих нищо и затова пускам темата. След безуспешни опити да се изчисти грешката за бега, при вадене на СД-то реших да видя дали няма да има слаба връзка във волана където е бега, и като го дръпнах да го вадя след завъртане се откачи и раздърпа това дето е като бубинка. Може ли да се намери от-някъде или трябва да търся направо цял айрбей. И как се вади буксата от снимката, какво ли не опитах не-излиза и не-излиза, а ме достраша да дърпам да не направя и някоя беля и там.
Градски, ако не се оправиш се обади да ти подаря една възглавница - комплект цялата заедно с емблемата и т.н. Доколкото виждам волана е преди фейслифта.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Ще споделя нещо което на мен ми се случи, става въпрос за VW lupo закарахме го да му "претапицират" волана. Майстора добре се беше справил с тапицирането, но беше изкъртил буксата. Та просто махнахме тази бобинка (намотана медна тел) и запойхме кабела директно. После изчистихме грешката с Vag-com и лампата изгасна.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Comment
Comment